Valget Calculus Om ændringer Vedligeholdelse

Original: http://web.engr.oregonstate.edu/~erwig/ToSC/index.html

Projekt Beskrivelse

Håndtering af variation er et stort problem i software engineering, der tager forskellige former, lige fra version kontrol og konfigurationsstyring software produktlinjer. Vores nuværende arbejde på dette område fokuserer på valg kalkyle, en grundlæggende repræsentation software variation, der kan tjene som et fælles sprog for diskurs for variation forskning, udfylde en rolle svarende til lambda calculus i programmeringssprog forskning.
Om valget Calculus
Kernen i valget calculus er valg, som repræsenterer forskellige alternativer, der kan vælges. Choices er kommenteret af navne, som gruppe beslutninger skal føres dimensioner. Dimensioner giver en strukturering og scoping mekanisme til valg. Desuden hver dimension introducerer række alternativer hvert valg i den skal have og tags for udvælgelse af de alternativer. Semantikken i valget calculus er defineret via gentagen fjernelse af dimensioner og deres tilknyttede valg gennem valg af et tag er defineret af denne dimension.

Valget kalkyle adlyder et rigt sæt af love, der giver anledning til en række normale former, og tillader fleksibel omstrukturering af variation repræsentationer at tilpasse sig behovene i de forskellige applikationer.

Blandt de mulige anvendelser af valget calculus er funktionen modellering, ændre mønster afsløring, ejendom bevarelse og udvikling af forandring IDE’er. Vi har også anvendt med succes valget calculus i udviklingen af ​​type systemer til variational sprog og i udformningen af ​​type systemer, der producerer bedre typen fejlmeddelelser.