En historie om psykologi på HANOVER COLLEGE

Original: http://psych.hanover.edu/handbook/history2.html

Selvom Hanover College tilbudt et par kurser i “psykologi” i årene efter Første Verdenskrig, blev de fleste af disse tilbud undervist af filosoffer og pædagoger. I 1936 Hannovers første professionelt uddannet psykolog, Dr. George A. Zirkle, ankom fra Duke University. Dr. Zirkle og hans hustru, Sara (også en psykolog), var to af de mest berømte studerende i JB Rhinens parapsykologiske laboratorium. Dr. og Mrs Zirkle stærkt udvidet antallet og kvaliteten af psykologi tilbud, således at der i 1947 Hanover College var i stand til at annoncere en komplet major i psykologi. Psykologi personale bestod udelukkende af Dr. Zirkle og diverse deltid hjælp indtil 1963, da Dr. Harve E. Rawson tiltrådte personale som det andet fuld tid uddannet psykolog.

Igennem 1960’erne og begyndelsen af ​​1970’erne, psykologi på Hannover College voksede hurtigt og snart var den næststørste større og den største producent af studerende at forfølge post-studentereksamen graduate og faglig uddannelse.

En tredje holdning blev tilsat og Dr. Roger L. Terry fyldte den i 1968 Dr. Zirkle pensioneret i 1973 og blev erstattet af Dr. Allan J. Berg i 1976 Afdelingen bestod af Drs. Rawson, Terry, Berg og forskellige deltidsansatte personer indtil 1990, hvor en fjerde stilling blev skabt og fyldt af Dr. John H. Krantz. I 1992 blev Dr. Berg erstattet af Dr. Christopher E. Silva og i 1994 af Dr. Carolyn L. Lee og senest ved Stephen Dine Young i 1998 Også i slutningen af ​​1993-1994 akademiske år Dr Rawson pensioneret efter 31 års tjeneste og blev erstattet af Dr. Nancy A. Hanna. Ved udgangen af 1997-1998, Dr. Roger Terry pensioneret bringe til en afslutning på sidste fakultet medlem, der arbejdede med afdelingen grundlægger, George Zirkle. I 1999 afdelingen hyret Dr. Connie Wolfe at erstatte Roger Terry. Du kan se historien om afdelingens positioner i en tabel formular her.

I 1986 psykologi som en afgørende disciplin undervist af psykologer fejrede sin “gyldne jubilæum” i Hannover College. I 1987 fejrede sit 40 års jubilæum som en separat stor. Nu afdelingen er tydeligt i hænderne på en ny generation af psykolog ivrige og i stand til at opretholde den afdelinger rekord af topkvalitet. Vi ser frem til mange flere år med vedvarende topkvalitet og fortsat vækst.