Avancerede emner i Typer og programmeringssprog Redigeret af Benjamin C. Pierce

Original: http://www.cis.upenn.edu/~bcpierce/attapl/index.html

The MIT Press
Massachusetts Institute of Technology
Cambridge, Massachusetts 02142
http://mitpress.mit.edu
ISBN 0-262-16228-8

Dæk fotografi fra Hemmeligheder ENIAC serie af Benjamin C. Pierce.

Studiet af typen systemer til programmeringssprog nu rører mange områder af datalogi, fra sprog design og implementering til software engineering, netsikkerhed, databaser og analyse af samtidige og distribuerede systemer. Denne bog tilbyder tilgængelige introduktioner til centrale ideer på området, med bidrag fra eksperter på hvert emne.

Emnerne omfatter nøjagtige type analyser, der strækker simple type systemer til at give dem et bedre greb på flugt tid opførsel af systemer; skriv systemer til low-level sprog; anvendelser af typer til ræsonnement om computerprogrammer; skriv teori som ramme for udformningen af ​​avancerede modulsystemer; og avancerede teknikker i ML-style type inferens.

Avancerede emner i Typer og programmeringssprog bygger på Benjamin Pierces Typer og programmeringssprog (MIT Press, 2002); de fleste af de kapitler bør være tilgængelige for læserne bekendt med grundlæggende notationer og teknikker operationel semantik og typesystemer – det materiale, der er omfattet i den første halvdel af den tidligere bog.

Avancerede emner i Typer og programmeringssprog kan bruges i klasseværelset og som en ressource for fagfolk. De fleste kapitler omfatter øvelser, der spænder i vanskeligheder fra hurtige forståelse checks til udfordrende udvidelser, mange med løsninger.

Den fulde indholdsfortegnelse og forord er tilgængelige her.