Udover Kategorier: Det visuelle Memex Model af Ræsonnement Om Objekt relationer

Original: http://www.cs.cmu.edu/~tmalisie/projects/nips09/

 

Mennesker

Abstrakt

Brugen af kontekst er afgørende for scene forståelse i computer vision, hvor anerkendelsen af ​​et objekt er drevet af både lokale udseende og objektets forhold til andre elementer af scenen (kontekst). De fleste nuværende tilgange stole på modellering forholdet mellem objekt kategorier som en kilde til sammenhæng. I dette papir, vi søger at bevæge sig ud over kategorier for at give en rigere udseendebaserede model af kontekst. Vi præsenterer et forbilledebaserede model af objekter og deres relationer, Visual Memex, der koder for både lokale udseende og 2D rumlig sammenhæng mellem objekt tilfælde. Vi evaluerer vores model på Torralba foreslåede Context udfordring mod en baseline kategori-baseret system. Vores eksperimenter tyder på, at bevæge sig ud over kategorier sammenhæng modellering synes at være ganske gavnligt, og kan være den kritiske manglende ingrediens i scene forstå systemer.


Henvisning
Tomasz Malisiewicz Alexei A. Efros. Udover Kategorier: Det visuelle Memex Model af Ræsonnement Om Objekt relationer. I NIPS, december 2009 PDF [BibTeX]


Præsentation
Slides til en snak, jeg gav CMU MISCLæs kan findes her i PDF-format:
Udover Kategorier: Det visuelle Memex Model af Ræsonnement Om Objekt relationer
finansiering

Denne forskning er støttet af:

NSF Graduate Research Fellowship til Tomasz Malisiewicz
NSF tilskud KARRIERE IIS0546547
Guggenheim Fellowship
Sloan stipendium
Generøse Gave fra Google