Bæveren oplysninger

Original: http://bertc.com/subfive/recipes/beavinfo.htm

Beaver

Fra “Northern Kogebog”, redigeret af Eleanor Ellis, Indianske Anliggender og det nordlige Udvikling, Ottawa 1973.

Den flittige bæver er den største gnaver på det nordamerikanske kontinent, og findes i alle vandveje i skovområderne i nord. Dens rige brun pels har længe været værdsat af pelsjægere og jægere, og søgen efter beaver skind iværksat meget af den tidlige udforskning af kontinentet. På grund af dens bidrag til udviklingen af ​​vores Dominion har bæveren blevet valgt som et symbol på Canada.

Hvis bæver pels er at være forberedt på markedet, skal man passe på flåning dyret. Læg bæveren på ryggen på et rent sted og afbrød benene på de første led. Derefter med en skarp kniv, skar skindet, startende ved underlæben. Sæt kniven i denne spalte og med den skarpe kant op, skæres skindet i en lige linje ned maven til afgangsåbningen. Arbejde ud fra dette center linje snit og med korte strøg, adskille huden fra kødet. Træk forsigtigt benene gennem huden og efterlader fire runde huller i skindet. Skær halen, hvor den møder pels. Hud omhyggeligt omkring øjnene og skar ørerne tæt på kraniet. Afslut fjerne skindet, idet så lidt kød og fedt med det som muligt, og derefter lægge den på en flad overflade, pels nedad, og nasse alle blod mærker med lunkent vand. Komplet retninger for at strække og rengøring skind er tilgængelige fra vildtforvaltning Officerer.

bæveren kød er mørk rød, finkornet, fugtig og licitation, og når ordentligt forberedt, ligner i smag til flæskesteg. Skær hovedet fra kroppen og eviscerate dyret som følger: Lav et snit gennem det tynde lag af kød fra brystbenet til udluftningen, omkredsende udluftningen, og være omhyggelig med ikke at punktere tarmene. Læg kropskaviteten åbne og fjerne indvoldene ved at gribe dem over maven og trække ned og ud fra kroppen hulrum. Skær forsigtigt ud de små moskus kirtler fra under huden på indersiden af ​​benene og sørg for at fjerne hjul kirtel under maven nær halen. Skær alt fedtet, vask derefter slagtekroppen grundigt med varmt vand.

Indsamlet af Bert Christensen
Toronto, Ontario